Tidig lördagmorgon

Gäsp!
Godmorgon Godmorgon!

Inget bättre för mig...

...än att gå upp före tuppen en lördagsmorgon?

 

 Jodå, visst kan jag komma på annat jag hade velat göra just nu. Ligga kvar och sova i ett par timmar till att börja med ..



Vad är det vi alla söker? Vad är det som verkar så omöjligt att uppnå? Något äkta. Det som får oss att må bra, det som speglar det vi känner långt in i själen. Det som gör att vi får ork, längtan och lust. Det som är bland det finaste, vackraste, underbaraste, mest magiska, himmelska ögonblicken i våra liv, den vi kan dela allt med. Den som ger oss den där ultimata energin - som får oss att känna att vi orkar allt, att nu får livet gärna fortsätta i evigheter. Men om vi alla söker samma person, den rätta/rätte, varför ska han/hon vara så svår att hitta? Ska vi inte alla vara mot andra som vi vill att andra ska vara mot oss?


Visst vill vi ha den som gör natten ljus, som gör det värt att vara vaken en hel natt bara för att få titta? Den där som fyller oss, den där som får oss att le bara genom att finnas vid ens sida. Den som får oss att drömma - och sedan att får oss att vilja uppfylla drömmarna tillsammans.

Den som övertygar tviveln.
Den som låter en vara lycklig, den man finner lycka hos. Den som man känner trygghet med. Den man kan lita på till fullo. Den man vet aldrig skulle svika en.

Den som gör svårigheter till bagateller. Den som kanske får oss att gråta, men som man samtidigt finner tröst hos. Den som får oss att aldrig vilja överge livet. Den som får oss att se det lilla i det stora, och att älska det.

Man måste chansa ibland i livet .. vinst eller förlust!!

Va rädd om er, kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0