Ska köpa nya bröst, hört dom är på rea nu !

Vi köper oss nya bröst, vi köper nya läppar, vi köper oss nya kroppar, nya älskarinnor/älskare. Vi köper allt som går att köpas för pengar och vi köper också till oss mer pengar. Vi köper en ny haka som vi köper mjölk inne på Ica. Vi köper till oss makt, vi köper till oss intelligens, vi köper t.o.m sex.


Vi köper droger, människor, mat, länder, makt, vapen, tystnadsplikt, idéer. Vi köper till oss mer pengar för att få en bra status och för att synas. Man kan även köpa till sig bra status bland folk. Man blir respekterad för sina pengar, för hur mycket man köper och hur mycket man har råd med att köpa. Men innerst inne mår vi bra då? Mår vi bra att göra allt detta på andras bekostnad för att få synas och höras att man är rik och bäst? Men det håller vi tyst om, vi håller tyst om att innerst inne lever vi med ångest, lever vi med ånger, lever med så mycket självhat som gör att vi bara måste fortsätta och fortsätta.


Vad är det värsta som kan hända om du inte gör allt det här? Att du bara blir en vanlig svensson som steker pannkakor och faktiskt lever ett värdigt liv? Kan man köpa till sig ett gott hjärta och ett gott samvete? Kan man köpa bort allt det här dåliga också? Kan man köpa bort människohandeln? Kan man köpa bort allt dåligt? Om det går, då lovar jag att köpa det hur mycket det än kostar.


Det jag undrar nu.. när ska någon köpa månen?
Nej vänta... det kan man ju redan.



Va rädd om, kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0